Kodin ilmapiiri


 

 
 
Nämä samat näkökannat voisi ottaa laajemminkin huomioon kodin ilmapiirissä ja sisustuksessa. Tahtoo vähän olla, että miehellä on kotona vain se oma mancave, joka on siis pinta-alaltaan yleensä noin 5% koko asunnon pinta-alasta. Loput 95% kodista on sisustettu naisten ehdoilla ja ovat ulkoasultaan ihan siihen pastellisävyiseen rättiin verrattavaa samaa kauraa. Tiedän kyllä joitain miehiä, jotka ovat pitkän taistelun jälkeen saaneet valtaansa kodin tiloista esim. olohuoneen ja saunan. Yleensä tämä on vaatinut pitkiä neuvotteluita ja vaatinut kylpyhuoneen luovuttamista naisen sisustettavaksi. Ja jotta kodin keskuksen eli olohuoneen on saanut tuunata mieleisekseen, on se vaatinut erillistä oleskelutilaa vieraita varten.
Miehillä kuitenkin on kodissa omat työnsä, jotka heidän kuuluu hoitaa. Kuten remonttihommat ja puunkaato. Ruuanlaitto taas on yleensä ottaen hameväen projekti. Nämä on tietysti tällaisia meikäläisen näkökulmia, joista joku vetää herneen nenäänsä tasa-arvon nimessä. Miehille on onneksi helppoja ruokareseptejä eli lontooksi food recipes, niitä voi penkoa netin syövereistä niin paljon kuin mielenkiintoa riittää.
Tai sitten voi vetää esiin sääli-kortin ja pelata sillä. Yksi vähän liikuntarajoitteinen tuttuni kävi lonkkaleikkauksessa ja kulkee nyt lonkkahousut jalassa. Vasta tämän operaation jälkeen vaimo heltyi niin, että isäntä sai tuunata itselleen yhden huoneen ihan mieleisekseen. Eli ei muuta kuin lonkkasuojahousut jalkaan niin alkaa lupia tippumaan kotona kaikenlaiseen omaan sisustukseen. Tai sitten unohdat tuon ja säästät sen siihen tilanteeseen kun joudut ehkä ihan oikeasti tuohon tilanteeseen.
 


 

 
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: NaN Distance, nandistance@nandistance.org