Vaatteet ja muoti


 

 

Sekin on huomattu, että vaatteitakaan ei saa enää itse valita. Voit tietysti tutkailla nettikaupoissa tyylikkäitä asusteita ja voit käydä kauppojen vaatehyllyjen välissä pyörimässä ja katselemassa mitä oikea mies pukisi päälleen. Mutta sitten kun tulee ostamisen aika, niin rouva on varmasti mukana ja pitää huolen että sinun muotisi noudattelee rouvan valitsemaa muotilinjaa. Eli jotain kivaa pastellinsävyistä ja mitäänsanomatonta. Jos yhtään edes ajattelet jotain vähän miehekkäämpää asukokonaisuutta niin voit olla varma että se tyrmätään jo vähän ennen kuin saat sitä edes vaaterekistä käteesi.
Yksi tuttuni keksi tuohon hyvän ratkaisun. Tilasi vaimolle lahjaksi kampaamolle ajan aina silloin kun halusi itse lähteä vateostoksille. Sillä aikaa kun vaimo istui kampaajalla laitettavana niin ukko sai rauhassa ostaa juuri sellaisia vaatteita kuin halusi. Eli ei muuta kuin puhelin käteen ja varaamaan vaimolle aikaa kampaamoon, jos asut espoon suunnalla niin katso vaikka www.hiusateljeeninahable.com/.
Entäpä sitten hiustyyli, ihan varmaa on, että parturiin kun menet niin itse et saa valita minkälaisen tukan kanssa sieltä takaisin tulet. Kyllä on hallitus jo kotona kertonut, että mitä saa tukalle tehdä ja mitä ei saa. Paljon helpompi vaihtoehto monille olisi se, että ei muuta kuin koneella vaan loputkin hiukset pois ja sitten lähdet peruukkikauppaan katselemaan valikoimaa rouvan kanssa. Eipähän tarvi hallituksen kotona ohjeistaa joka kerta, että miten se tukka pitää leikata. Ei muuta kuin ensin etsitään peruukki kauppa ja sitten sieltä sopiva hiuslisäke -valikoima ja jatkossa vaatekaapin hyllystä katsotaan aina sopiva peruukki kuhunkin tilanteeseen. Jos tykkäät aidoista hiuksista niin tilaa itsellesi aidot peruukit netistä. Aikaa ei mene montaa sekuntia, kun vaimo katsoo sopivan hiuslisäkkeen ja siitä sitten vaan peilin ääreen asettelemaan peruukkia paikoilleen. Aikaa ja vaivaa säästyy reilusti molemmilta ja samalla parturin hermotkin säästyy kun sinun ei tarvitse yrittää epätoivoisesti selittää sitä, mitä vaimo on kotona sanonut hiustyylistä. Vaikka olisi kuinka taitava parturi niin ei sitä aina osaa asiakkaan ajatuksia lukea, ei varsinkaan asiakkaan vaimon, joka ei ole edes paikalla. Eräs parturi joskus kertoi, että se on kyllä vaikea tilanne kun mies yrittää ohjeistaa sitä, mitä vaimo on kotona käskenyt sanoa. Ammattitaitoinen parturi tietysti osaa senkin tilanteen hoitaa. Mutta takaisin peruukkeihin: Jos haet vähän rockimpaa menoa niin joku pitkä peruukki varmaan kiinnostaisi, mutta voin kertoa jo tässä vaiheessa että pitkät peruukit kannattaa unohtaa. Nille et tule ikinä saamaan hallituksen hyväksyntää. Joten pysyttele vaan lyhyissä malleissa ja laita joku hassu pitkä peruukki päähän vaikka vappuna.
 

 
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: NaN Distance, nandistance@nandistance.org